23948sdkhjf

Usikkerhed om nedrivning af fire lollandske blokke

Lolland kommune har i sidste øjeblik valgt at trække støtten til et projekt, der kan rette op på økonomien i boligafdelingen Margrethevænget i Maribo.
Politikerne er dog gået med til at behandle sagen en ekstra gang. Det skriver DAB Bolig på sin hjemmeside.

Lolland almennyttige Boligselskab har de sidste 18 måneder været i tæt dialog med Lolland kommune om en ombygning, der skal hjælpe Margrethevænget ud af økonomiske problemer. Ombygningen vil betyde en nedrivning af fire blokke og opførelse af rækkehuse i stedet for.

Omdannelsesprojektet er blevet planlagt i samarbejde mellem Lolland almennyttige Boligselskab, Landsbyggefonden og Lolland Kommune. Projektet vil cirka koste 107 millioner kroner. Landsbyggefonden vil finansiere langt størstedelen af projektet, men Lolland Kommune får en udgift på 600.000 kroner, som Økonomiudvalget nu har sagt nej til.

I tæt dialog med kommunen
Helen Siegvardsen, formand i Lolland almennyttige Boligselskab er uforstående over for Økonomiudvalgets beslutning:

-Vi har i mere end 18 måneder været i tæt dialog med kommunen, til tider med møder flere gange om måneden, og på intet tidspunkt har der været nogle røde eller gule lamper, der lyste. Tværtimod blev vores redningsplan, som er udviklet i samarbejde med Landsbyggefonden, vel modtaget med anerkendende nik, siger Helen Siegvardsen.

Beboerne har allerede indstillet sig på, at boligerne skal rives ned, og at de skal flytte, men nu kan det være, at realiteten bliver en anden. Politikerne er dog gået med til at behandle sagen en ekstra gang den 18. maj, når der igen er møde i Økonomiudvalget
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11