23948sdkhjf

Inwido fortsætter væksten

Den skandinaviske vindueskoncern har løftet salget med 15 procent i første kvartal. I Danmark er væksten hele 30 procent.
Inwido kom stærkt ud af 2014, og vindueskoncernen fortsætter den positive udvikling i det nye år.

Den netop offentliggjorte kvartalsrapport viser en stigning i salget fra 907 til 1.047 mio. SEK, og et EBITA der er vendt fra et minus på 71 mio. SEK til et plus på 29 mio. SEK.

- Det er glædeligt at annoncere, at Inwido har indledt det nye år i samme stil, som vi afsluttede det sidste, siger en tilfreds CEO, Håkan Jeppson.

Den primære årsag til fremgangen er den markante ordreindgang, som Inwido oplevede hen mod slutningen af sidste. I første kvartal af 2015 ligger den samlede ordreindgang to procent højere end i samme periode sidste år.

Fremgang på 30 procent i Danmark
For Inwido blev 2014 det bedste år nogensinde i Danmark, og koncernen fremhæver det danske B2C-marked – sammen med det svenske og det irske – som et af de områder, hvor væksten ser ud til at fortsætte.

På det danske marked øgede Inwido sidste år omsætningen øget fra 695 til 1.069 mio. SEK, og koncernen sluttede året med en ordrebeholdning, som i Danmark var hele 59 procent højere end på samme tidspunkt året før.

Salget på det danske marked er i første kvartal 2015 øget fra 135 til 225 mio. SEK sammenlignet med sidste år. Tallene inkluderer ikke JNA og Spar Vinduer, som Inwido købte sidste forår. Inwido oplyser i sin kvartalsrapport, at salget i disse selskaber er steget med cirka 30 procent sammenlignet med i fjor.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093