23948sdkhjf

Caverion starter året med fremgang

KVARTALSRAPPORT: Omsætningen stiger hos installatørvirksomheden, som har planer om at fordoble antallet af ansatte herhjemme.
Ambitionen er klar: Caverions forretninger i Danmark skal udvides markant, hvilket vil resultere i op mod 1.000 nye ansatte frem mod 2017.

Sådan sagde Peter Rafn, administrerende direktør i Caverion Danmark, i januar til Børsen, og i denne uge kom så det første pejlemærke i forhold til, om kursen holdes.

Læs også: Caverion vil fordoble sine danske aktiviteter

Caverion-koncernens kvartalsrapport viser, at den danske afdeling i år gik 6 procent frem i omsætning sammenlignet med de første tre måneder af 2104, mens antallet af ansatte nu er oppe på 1.069.

- Vores strategi er udført efter planen i løbet af perioden. I vores strategis byggefase opbygger vi en fælles operationel model og fælles processer for hele koncernen. Desuden investerer vi i systemer, værktøjer og harmonisering for at forkorte faktureringsprocessen. Vores styring af arbejdskapitalen er nu under kontrol. Som et resultat af dette er vores cash flow fra driften forbedret gennem første kvartal, siger koncernchef Fredrik Strand om den overordnede udvikling.

Han fortsætter:

- I andet kvartal vil vi fortsætte med at gennemføre vores fælles operationelle model og processer for hele Caverion koncernen. Desuden vil vi fortsætte med at udvikle vores forretnings mix for fremtiden med fokus på store projekter med total tekniske løsninger, service management og tekniske installationer og vedligehold. I første kvartal har vi allerede fået en række nye, krævende livscyklus kontrakter og projekter med total tekniske løsninger, helt i tråd med vores strategi.

Læs flere nyheder om Caverion her.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11