23948sdkhjf

Danske Landskabsarkitekter får ny formand

Susanne Renée Grunkin fra JJW Arkitekter tiltræder som ny formand for Danske Landskabsarkitekter.
Susanne Renée Grunkin indtager nu formandsposten for Danske Landskabsarkitekter – en interesseforening hvis fagområde er i kraftig udvikling.

Gennem de seneste år er der kommet et øget fokus på, hvordan udemiljøer binder os sammen og giver identitet. Byrum, parker, landskaber og grønne anlæg er mødesteder og attraktioner til gavn for alle. Det er netop landskabsarkitekternes kerneområder.

- Det er et utroligt spændende tidspunkt, jeg bliver formand for Danske Landskabsarkitekter på. Vores fag er i rivende udvikling. Vi arbejder nærmest instinktivt med de tre gængse bæredygtigheds¬parametre. På det miljømæssige område imødekommer vi klimaudfordringerne, når vi med et samlet greb udvikler byrum og afleder regnvand ved hjælp af LAR og andre løsninger. På det sociale område er vi med til at udvikle offentlige udearealer, der fungerer som uformelle mødesteder og endelig viser adskillige undersøgelser at nærhed til grønne arealer har en positiv økonomisk effekt, siger Susanne Renée Grunkin.

Fakta: Ny bestyrelse

I forbindelse med formandsskiftet er der konstitueret en ny bestyrelse for Danske Landskabsarkitekter.

Den nye bestyrelse består af Susanne Renée Grunkin (Formand, JJW Arkitekter), Bjørn Ginman (Kasserer, SLA), Thomas Juel Clemmensen (Arkitektskolen i Aarhus), Ole Mouritsen (lektor emeritus, Arkitektskolen i Aarhus), Elzelina van Melle (KU & EVM Landskab), Jacob Sandell Sørensen (Tredje Natur), Louise Irminger Axholm (Danielsen Urban Landscape), Tine Vogt Laustsen (Via Trafik), Philip Dahlerup Christensen (landskabsarkitekt MDL) og Andreas Jønck Faartoft (stud., KU LIFE Science).
Mere synliggørelse
Hun er i 1998 uddannet landskabsarkitekt fra KVL - det nuværende KU LIFE. Siden marts 2015 har hun været faglig leder af landskab hos JJW Arkitekter, hvor hun er overordnet ansvarlig for ledelse, styring og koordinering af landskabsgruppens opgaver. Inden da var hun i en 10-årig periode ansat som seniorlandskabsarkitekt hos Juul | Frost Arkitekter.

Susanne Renée Geunkin afslutter

- For mig er det afgørende, at den nye bestyrelse er opsat på at løfte i flok og lytte til vores medlemmers input. Nu skal vi i arbejdstøjet, og vi afholder en større strategiworkshop i juni måned. Men allerede nu kan jeg løfte sløret for, at vi som forening blandt andet vil fokusere på kommunikation og synliggørelse af landskabsarkitekternes værdiskabende bidrag til samfundet, arbejde målrettet med medlemsengagement og indgå i en række strategiske samarbejder som en række af vores kommende indsatsområder.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094