23948sdkhjf

TL Byg går ind i popcorn-branchen

Det nordjyske byggefirma har sikret sig tre biografprojekter.
Nordisk Film er i gang med en massiv skandinavisk satsning med opførelsen af nye biografcentre i Frederikssund og Aalborg og en delvis renovering og modernisering af premierebiografen Colosseum i Oslo – opgaver, der gennemføres i totalentreprise med en betydelig egenproduktion af nordjyske TL Byg A/S.

- Vores opgaver i forbindelse med delvis ombygning af Oslos største biograf gennemføres som en hastesag på bare seks uger og afsluttes planmæssigt medio maj. I Aalborg har vi netop taget første spadestik, vi er klar til gå at starte i Frederikssund, og begge danske biografer er klar til brug næste år, siger direktør i TL Byg, Jens Nielsen, og pointerer, at Aalborg-firmaet i forbindelse med opgaverne har etableret et biografteam af nye og erfarne medarbejdere.

Tre store projekter
Nordisk Films premierebiograf Colosseum med fire sale i Oslo gennemgår en foryngelse og ombygges delvis af TL Byg med Cowi som rådgivende ingeniør og skal stå klar medio maj 2015.

Det nye biografcenter i Aalborg er tegnet af Mangor & Nagel, og opføres for Nordisk Film med seks sale som en integreret del af shoppingcenter City Syd. TL Byg er totalentreprenør med Frandsen og Søndergaard A/S som rådgivende ingeniør og biografcenteret skal stå klar i marts 2016

I Frederikssund opføres og integreres det nye biografcenter, der får fire sale og skal stå klar i juli 2016, i Shoppingcenter Sillebroen. Det er tegnet af Mangor & Nagel, TK Development er bygherre, og TL Byg A/S er totalentreprenør med Jordan Akustik som rådgivende ingeniør.
Den samlede byggesum for de tre projekter er et stort tocifret millionbeløb.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.161