23948sdkhjf

Kjær Knudsen vokser ud af rammerne

Entreprenørfirmaet Kjær Knudsen har vokseværk og flytter fra Glostrup til nye rammer i Herlev.
Efter 35 gode år i Glostrup har virksomheden Kjær Knudsen A/S vokset sig for stor til de oprindelige rammer. Entreprenørfirmaet har derfor gennem længere tid ledt efter nye lokaler, der kan understøtte den positive vækst, som virksomheden er inde i.

Valget er nu faldet på Herlev, hvor Kjær Knudsen A/S således vil have bopæl fra 1. maj.

- 2014 har været et år med rekordstor vækst, og derfor kan vi ikke længere være i vores oprindelige rammer. Vi har været glade for at være i Glostrup, men da væksten ser ud til at fortsætte, er det på tide at finde nye lokaler. Vi har desuden ansat flere nye medarbejdere både på kontoret og blandt vores svende, og derfor er det vigtigt, at vi nu får et miljø, hvor vi kan videreudvikle os, siger Jan Bech, administrerende direktør i Kjær Knudsen A/S.

Løse større byggeopgaver
Flytningen får ikke konsekvenser for firmaets eksisterende kunder og samarbejdspartnere. Tværtimod betyder de nye, større lokaler i Herlev, at Kjær Knudsen A/S vil kunne løse endnu større byggeopgaver i fremtiden.

I de nye lokaler er der større lagerfaciliteter, et større værksted og bedre kontorfaciliteter.

Om Kjær Knudsen A/S
Virksomheden er grundlagt i 1931 og har gennem tiden stået for mange byggerier og renoveringer både for det offentlige, erhvervslivet og private kunder. Den 1. maj 2015 flytter Kjær Knudsen A/S til nye lokaler på adressen Ellekær 14 i Herlev.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093