23948sdkhjf

Bagmandspolitiet undersøger Saint-Gobain Distribution Denmark

Tidligere medarbejder er meldt til politiet - mistænkt for at pynte regnskaberne i selskabet bag Optimera og Brdr. Dahl.
Ifølge Berlingske Business har Saint-Gobain Distribution Denmark meldt en tidligere højtstående medarbejder til politiet for at skjule underskud på omkring 200 mio. kr.

Koncernfinansdirektør Niels Meidahl bekræfter, at der efter Saint-Gobains opfattelse ” er lavet bevidste fejl for millioner ”.

Han understreger samtidig, at sagen ikke involverer tidligere administrerende direktør Lars Fournais, der stoppede i efteråret.

Ukendt motiv
Ifølge Berlingske Business opdagede selskabets nye ledelse sidste efterår store fejl i regnskaberne for 2012 og 2013. Det er blandt andet værdiansættelsen af varelagre, der er for høj.

Niels Meidahl oplyser, at den pågældende medarbejder ikke har stjålet pengene, og det er endnu uvist, hvad motivet for at pynte regnskaberne har været.

Professor Per Nikolaj Bukh fra Aalborg Universitet siger til avisen, at denne slags sager ofte opstår, fordi de involverede medarbejdere ønsker at opnå bestemte resultatmål.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.157