23948sdkhjf

E&P Vest: Omsætning på 600 millioner i 2020

Renoveringsprojekter, nybyg og servicearbejde fylder godt i ordrebogen hos Enemærke & Petersens jyske afdeling, der er godt på vej til at nå sit 2020-mål.
Det ligger i Enemærke & Petersens DNA, at virksomheden har fokus på lean - logistikken på byggepladsen. Det store fokus på netop denne del af byggeprocessen er en af årsagerne til, at entreprenørvirksomheden har skubbet dørene ind i den vestlige del af Danmark.

- Vi har gjort os særligt bemærket på renovering, hvor vores fokus er at sikre den gode logistik. I øjeblikket vil vi gøre alt for at blive involveret i helhedsplanen i Gellerup, siger Anette Storm, der er direktør i Enemærke & Petersens Vest-afdeling.

Netop nu er Enemærke & Petersen Vest (E&P Vest) blandt andet i gang med store renoveringsopgaver i Aarhus, hvor de almene boligforeninger Langkærparken og Rosenhøj totalrenoveres.
Størstedelen af egenproduktionen sker på tømrersiden, mens der er et godt samarbejde med en række fagentreprenører. På service har virksomheden egne tømrer, murere, malere, elektrikere og rengøringsfolk - alle håndværksfag er samlet, så kunden kun ringer ét sted.

150 millioner fra strategimåle
E&P Vest blev etableret i 2012, da Enemærke & Petersen overtog Al2Boligs serviceafdeling i Aarhus med 21 medarbejdere. I dag er der omkring 220 ansatte heriblandt 50 funktionærer i vest-afdelingen.

- I E&P Vest omsatte vi for 425 millioner i 2014. I år budgetterer vi med 450 millioner i omsætning, og det ligger i mine strategimål, at Vest-afdelingen skal omsætte for 600 millioner i 2020, fortæller Anette Storm.

E&P Vest har netop overtaget MT Højgaards serviceafdeling i Aalborg. Her satser virksomheden på at blive en solid samarbejdspartner for byens boligforeninger.

Mennesker, der bygger for mennesker
Størstedelen af E&P Vests renoveringsprojekter sker, mens beboerne fortsat bor i lejlighederne. Derfor er det vigtigt, at dialogen mellem entreprenøren og beboerne er god. I Rosenhøj i Aarhus er Rosita Ahmadian ansat som koordinator og kommunikationsmedarbejder til at skabe koblingen.

Og det giver resultaterne, som Anette Storm er meget stolt af:

- Vi arbejder meget med dialog, og det gælder om at tage den gode dialog fra starten, siger hun.

På Aarhus-projekterne foregår der også en række praktikforløb for nogle af beboerne.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.087