23948sdkhjf

Lind & Risør og Øbro Træ flytter sammen i Greve

Med købet af en tidligere Sanistål-ejendom igangsættes et større ombygningsprojekt.
Den tidligere Sanistål-ejendom ved Køge Bugt Motorvejen i Greve Syd står foran en større ombygning.

Lind & Risør har i samarbejde med Øbro Træ, som typehusvirksomheden ejer halvdelen af, købt bygningen på 10.000 kvadratmeter samt den tilhørende grund på 50.000 kvadratmeter.

Administrerende direktør Jesper Lind fortæller, at Lind & Risør længe har været på udkig efter en mulighed for at samle afdelingerne for materiel og VVS. Med overtagelsen af ejendommen i Greve indrettes faciliteter til både lager, værksted og opbevaring.

En strategisk fremtidssikring
Lind & Risør får dog langt fra brug for hele arealet. Derfor er planen, at Øbro Træ flytter ind med et stort logistikcenter og en ny drive in-tømmerhandel med håndværkerbutik. Øbro Træ har de senere år oplevet betydelig vækst, og virksomheden kan i Greve se frem til dobbelt så meget plads som i det nuværende erhvervscenter i Københavns Nordhavn.

Det nye logistikcenter skal blandt andet fungere som centrallager for Øbro Træs to eksisterende forretninger i København, og ifølge direktør Uwe Plugge er investeringen et udtryk for en strategisk fremtidssikring af virksomheden:

- Infrastrukturen i Nordhavnen gør det dyrt for os at ligge her med hele vores distribution. Med en placering lige ved afkørslen til Greve Syd har vi gjort os umage for at finde den optimale beliggenhed, siger Uwe Plugge, der forventer en besparelse på omkring en million kroner i distributionsomkostninger som følge af flytningen.

Logistikcenteret udvides i samme proces til at foretage den komplette lagerstyring og distribution til webbutikken wood-online.dk.

Ejendommen er overtaget i marts måned, og er netop nu under ombygning. Planen er, at Øbro Træ kan åbne sin nye tømmerhandel i løbet af sensommeren 2015. En del af arealet er i dag udlejet til Danske Fragtmænd. Dette lejemål videreføres, således at hele anlægget bliver udnyttet fra første dag.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094