23948sdkhjf

KBS Byg får ny bestyrelsesformand

Den tidligere formand for Byggesocietetet, Lars Heilesen, er indtrådt som formand for bestyrelsen i KBS Byg A/S.
Hos KBS Byg har man erkendt nødvendigheden af nye kompetencer i bestyrelsen, hvis de senere års positive udvikling skal fortsætte.

Derfor har ejerne indgået aftale med en af byggebranchens veteraner – advokat Lars Heilesen – der gennem sine 30 år som formand for Byggesocietetet har skabt sig et stærkt netværk i branchen.

Lars Heilesen selv lægger ikke skjul på, at det ikke ligefrem lå i kortene, at han skulle være aktiv bestyrelsesformand og sparringspartner i en byggevirksomhed. Men efter at have tænkt over tilbuddet, slog han til:

- Det er nok ligesom en gammel cirkushest, der lugter savsmuld. Jeg kunne ikke sige nej til en spændende udfordring, og jeg tror, at det er vigtigt at holde sig i gang, siger Lars Heilesen.

En længe savnet sparringspartner
KBS Byg er ejet af administrerende direktør Lennart Krimme og projektleder Ole Nielsen, hvis primære styrke ligger i den praktiske del af byggeriet.

Lennart Krimme er udlært bygningssnedker, og har efterfølgende videreuddannet sig til merkonom og bygningskonstruktør, mens Ole Nielsen er tømrer, kloakmester og bygningskonstruktør. Med Lars Heilesen som bestyrelsesformand får de nu den sparringspartner, som de længe har savnet:

- Med Lars Heilesen i spidsen for bestyrelsen kan vi tilføre KBS Byg både viden om byggebranchen, netværk og ikke mindst den juridiske side af branchen, forklarer Ole Nielsen.

KBS Byg står for øjeblikket blandt andet med ansvaret for totalrenoveringen og ombygningen af Folketeatret i København. Også facaderenoveringen af Den Franske Ambassade i det fornemme palæ på Kgs. Nytorv er blandt de opgaver, som virksomheden pt. har i ordrebogen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095