23948sdkhjf

Ombygningen af Tønder-center står færdig

Centeret står efter en større om- og tilbygning nu klar til igen at rumme et væld af sportsaktiviteter for børn og voksne.
Tønder Sport- og FritidsCenter har gennemgået en forvandling af de helt store. Både renovering, om- og tilbygning er det blevet til for det populære center, som nu fremstår større og mere moderne end nogensinde.

Åbningen af centret blev markeret tirsdag den 19. maj, hvor Tønder Kommune og Tønder Gymnasium indviede det nye center med blandt andet taler og korsang.

De mange fremmødte blev også budt på rundvisning, hvor de mange nye faciliteter og muligheder blev præsenteret.

Unikt samarbejde
Bag de nye faciliteter står Tønder Kommune og Tønder Gymnasium, som har indgået et unikt samarbejde for at fremme rammerne for sport og sundhed i Tønder. De to parter har samarbejdet om hele processen – fra tegnebræt til færdigt center - og har dermed også sammen finansieret til- og ombygningen.

Centret har også udover lærerværelser og mødelokaler fået et helt nyt køkken og caféområde. Hal 4 og multisalen er forbundet med resten af centret via den såkaldte Pulszone, som blandt andet indeholder en indendørs løbebane.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079