23948sdkhjf

Betonentreprenør samler selskaber

CG Jensen indlemmer Arcon Entreprise i organisationen og opretter ny betondivision.
CG Jensen A/S og dets søsterselskab Arcon Entreprise A/S, som ejes af CG Jensen Holding A/S, sammenlægges og samler dermed alle kompetencer og kræfter i én organisation.

- Vi bliver med sammenlægningen én af landets førende betonentreprenører, og vores Jord, Kloak, Forsyning-division udvides med en gartnerafdeling, hvilket er med til at åbne nye markeder. Ved at slå de to virksomheder sammen, opnår vi en bedre synergi mellem de to organisationer, og det skal smitte af på vores effektivitet og dermed også på vores bundlinje, siger administrerende direktør for CG Jensen, Michael S. Larsen.

Som led i sammenlægningen opretter CG Jensen en ny betondivision, der får den nuværende administrerende direktør i Arcon Enterprise, Morten Andersen, som divisionschef. Han vil desuden indgå i den overordnede ledelse hos CG Jensen A/S.

- Divisionen skal i tæt samspil med den nuværende betondivision, der har Bendy Zimmerman Pedersen som divisionschef, fordele og optimere de kommende betonopgaver, som lander i ordrebogen, oplyser Michael S. Larsen.

Den formelle sammenlægning sker 1. juli 2015. Alle nuværende sager i Arcon Entreprise gøres færdige efter de gældende kontraktlige forpligtigelser, mens nye sager fremover oprettes i CG Jensen-regi.

Samles i CG Jensens hovedkvarter
Arcon beskæftiger i dag 90 timelønnede og 14 funktionærer, og alle medarbejdere i Arcon Entreprise rykker fysisk med over i den nye konstellation, som fremover får base og hovedkvarter på CG Jensens nuværende adresse på Fabriksparken 37 i Glostrup.

Når Arcon Entreprise flytter, vil aktiviteterne inden for betonrenovering blive flyttet til Arcon Entreprises nuværende kontorer og lagerfaciliteter på Fabriksparken 6 i Glostrup. Det sker for at give divisionen optimale rammer til at videreføre den aktuelle vækst.

Arcons gartnerafdeling bliver i den nye konstellation placeret under divisionen for jord, kloak, forsyning, der har Kenneth Møller som divisionschef. Med tilgangen af gartnerafdelingens kompetencer kan CG Jensen fremover tilbyde grønt arbejde, når selskabet arbejder på entrepriser.

Som en konsekvens af de organisatoriske ændringer opjusterer CG Jensen sine forventninger til regnskabsåret 2014/2015. Ledelsen forventer nu at ramme en omsætning på 1,1 mia. kroner og med en forventet dækningsgrad på cirka fire procent.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109