23948sdkhjf

VUC Storstrøm bygger ny campus

Går alt efter planen flytter 1.500 studerende om godt to år ind i nye faciliteter ved Munkebakken i Næstved.
Efter grundige overvejelser har VUC Storstrøm nu truffet en afgørende beslutning. De begynder, som de første, byggeriet af Campus Næstved ved Munkebakken midt i Næstved.

Når VUC Storstrøm går i gang nu, skyldes det, at skolen vokser og ønsker at udvikle sig, fortæller bestyrelsesformand, Per Skovgaard Andersen:

- Vi får flere og flere studerende og er vokset ud af vores lokaler i Birkebjergparken. Og vi tror på, at projektet er så godt, at de øvrige uddannelsesinstitutioner også kommer med inden længe, siger han med henvisning til Erhvervsakademi Sjælland og University College Sjælland.

Går alt som planlagt, begynder byggeriet før sommerferien 2016, og planen er at flytte ind i de nye bygninger i løbet af efteråret 2017.

VUC Storstrøm går nu i gang med de forberedende tiltag, og det skaber glæde på byens rådhus, hvor borgmester Carsten Rasmussen følger forløbet:

- VUC Storstrøm har truffet en stærk beslutning, og jeg glæder mig til også at følge med i byggeriet, som jeg jo næsten vil kunne se fra mit kontor på Rådhuset. Placeringen ved foden af Munkebakken er helt rigtig. På den måde kommer vores grønne bybakke til at fungere som et åndehul både for de studerende og for byens borgere, siger han.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094