23948sdkhjf

Dialog før milliardudbud

Vejdirektoratet inviterer entreprenører til at give input til det kommende drifts- og vedligeholdelsesudbud.
I 2017 forventer Vejdirektoratet at sende sine drifts- og vedligeholdelsesopgaver ud i et stort samlet udbud. Derfor inviteres entreprenører nu til at give input til, hvordan udbuddet skal designes.

- Vi vil gerne designe et udbud, der er optimalt i forhold til markedet, og som giver os – og dermed også samfundet – mest muligt for pengene, siger drifts- og vedligeholdelseschef i Vejdirektoratet Michael Ebbesen.

Konkret ønsker Vejdirektoratet at høre om, hvordan entreprenørerne har oplevet de to forrige samlede udbud for at bruge disse input til at forme rammerne for det kommende udbud.

- Det er entreprenørerne, der bedst ved, hvordan de enkelte vejarbejder skal udføres. Derfor bør de naturligvis spille en central rolle i udformningen af udbuddet, fortæller Michael Ebbesen.

Det nye udbud vil indeholde 400-500 kontrakter, og kontrakterne forventes at have en samlet værdi af ca. 1,2 mia. kroner om året. Det endelige beløb afhænger af den politiske bevilling.

Vejdirektoratet forventer, at udbudsstrategien vil ligge klar frem mod årsskiftet, og at udformningen af udbudsmaterialet vil tage det meste af 2016. Primo 2017 udbydes arbejderne med licitation medio 2017, og kontraktindgåelse vil ske derefter. Kontakterne starter op den 1. januar 2018.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094