23948sdkhjf

Tunnelbyggeri åbner dørene for nysgerrige

Køge Kyst inviterer til åben byggeplads, hvor man kan komme tæt på arbejdet med vejtunnelen, der er i fuld gan
Interesserede kan få et indblik i byggeriet af den kommende vejtunnel i forbindelse med Køge Kyst-projektet. Det sker tirsdag den 2. juni fra klokken 17 til 19, hvor der er åben byggeplads.

- Konstruktionen er allerede nået langt, og vi er nu ved at være klar til at støbe taget. Med arrangementet giver vi folk mulighed for selv at komme ind og se, hvad der sker. På det her stadie er der god mulighed for at se selve skelettet til den komplicerede tunnelkonstruktion og på den måde få et indblik i hele processen, siger Fleming Lynge, som er Køge Kysts projektleder på anlæggelsen af vejtunnellen.

Alle interesserede er velkomne til åben byggeplads-arrangementet, der foregår i et telt på selve byggepladsen, cirka 100 meter nord for Køge Station, med adgang fra Værftsvej.

Anlægsarbejdet vil være i gang, mens arrangementet foregår, men der vil være de nødvendige afspærringer omkring arbejdet af hensyn til sikkerheden.

Den nye vejtunnel kommer til at gå fra nordenden af den nye Ivar Huitfeldtsvej til Værftsvej, og den vil efter planen være klar til brug i efteråret 2016.

Vejtunnelen er finansieret af Køge Kommune og Køge Kyst.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11