23948sdkhjf

Udbud: Organisation roser Horsens Kommune

- Det er dejligt med konkret handling, siger Finn Pedersen, formand for BusinessHorsens, om Horsens Kommunes udbud af bygningsvedligeholdelse.
Horsens Kommune har nu sendt udvendig vedligehold af kommunale bygninger i udbud. Hermed tages et første vigtigt skridt for at leve op til budgetforliget for 2015. Her blev det nemlig vedtaget, at flest mulige virksomheder skal have mulighed for at deltage i konkurrencen om Kommunens udbudte opgaver, og at fagentrepriser skal anvendes i et flertal af Kommunens udbud.

- Og nu ser vi så første bølge af udbudte fagentrepriser på maler-, tømrer-snedker- og ventilationsområdet. Jeg forventer, at den øvrige del af udvendig vedligeholdelse og hele den indvendige vedligeholdelse snart følger efter, siger Finn Pedersen, formand for BusinessHorsens, og tilføjer:

- Vi er også meget tilfredse med, at man søger bud fra både små og store virksomheder. Der skelnes nu direkte mellem de små håndværksvirksomheder under 5 ansatte, de mellemstore håndværksvirksomheder med op til 15 ansatte og de store virksomheder med mere end 15 ansatte. Dette, kombineret med at Kommunen omkring bygningsvedligehold deles op i fire distrikter, sikrer på en god måde, at mange flere små håndværksvirksomheder kan komme til fadet.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

2.237