23948sdkhjf

Silkeborg-firma vinder storordre på Royal Arena

Areo sikrer sig fagentreprisen på kunststof- og flydemørtelbelægninger til Københavns nye multiarena.
Når Royal Arena åbner på Amager i slutningen af 2016, vil en stor del af gulvene være fra Silkeborg.

Areo A/S har vundet fagentreprisen på kunststof- og flydemørtelbelægninger og skal i alt lægge mere end 12.000 kvadratmeter epoxybelægning og 4.000 kvadratmeter flydemørtel. Hertil kommer overfladebehandling af over 10.000 kvadratmeter beton.

- Vi påbegynder arbejdet i denne uge med at pumpe flydemørtel til en del af råhuset. Det er en opgave, som afsluttes ret hurtigt. Den store del af entreprisen følger i starten af 2016 og vil strække sig over de to første kvartaler, fortæller administrerende direktør Jens Hougaard til Building Supply.

Han betegner Royal Arena som en spændende opgave, der rent omsætningsmæssigt ligger i den høje ende af, hvad Areo tidligere har arbejdet med.

En løsningsorienteret fagentreprenør
Areo var en del af MT Højgaard indtil 2011, hvor sektionsdirektør Jens Hougaard købte det daværende MTH Coating og etablerede en selvstændig virksomhed med base i Hårup ved Silkeborg.

- Da vi blev udskilt ra MT Højgaard, havde vi en stor opgave i at gøre vores navn kendt. Nu er vi efterhånden ved at have fået hul igennem. Vi har vi markeret os som en løsningsorienteret fagentreprenør, der kan håndtere større specialopgaver, og det afspejler sig i de henvendelser, vi får, siger Jens Hougaard.

Areo er netop nu involveret i byggeriet af Det Nye Universitetshospital i Skejby, hvor virksomheden kommer til at levere omkring 30.000 kvadratmeter gulvbelægning i løbet af 2015. Areo har tidligere udført større opgaver i forbindelse med blandt andet Den Blå Planet og DSV’s nye domicil i Hedehusene.

- Du skal bevise dit værd, og udføre opgaven til rette tid og rette pris. Så kan det også lade sig gøre at opbygge det fundament, der skal til, siger Jens Hougaard.
Læs mere om: Areo
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125