23948sdkhjf

Byggeriets forventninger falder fortsat

Bygge- og anlægssektorens forventninger til de kommende tre måneder er faldet fra 1% i januar til 0% i februar, korrigeret for sæsonudsving. Tallene kan fortolkes som en fortsat forventning om status quo. Indikatoren er en sammenvejning af forventningerne til beskæftigelse og ordrebeholdning.
Bygge- og anlægssektorens forventninger til de kommende tre måneder er faldet fra 1% i januar til 0% i februar, korrigeret for sæsonudsving.

Den sæsonkorrigerede indikator for beskæftigelse er faldet fra 1% til -1%, mens indikatoren for omsætning er faldet fra 3% til -1%. Indikatoren for ordrebeholdning er faldet fra 2% til 1%.

Virksomheder, der repræsenterer 19% af beskæftigelsen i bygge og anlæg, oplyste ved udgangen af januar, at mangel på arbejdskraft var årsag til produktionsbegrænsninger. Det er et lille fald i forhold til sidste måned, hvor det tilsvarende tal var 20%.

Samlet set vurderer bygge- og anlægssektoren, at den faktiske udvikling for beskæftigelse, omsætning og tilbudspriser ved licitation for perioden november til januar har været omtrent som forventet. For entreprenører, tømrermestre samt anden bygge- og anlægsvirksomhed har den faktiske udvikling i beskæftigelsen og omsætningen været bedre

Kilde: Danmarks Statistik

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078