23948sdkhjf

Femern-byggeplads får egen tankstation

Energiselskabet OK har åbnet en Truck Diesel station i Rødby.
Den kommer til at servicere chauffører og entreprenører i forbindelse med det store byggeprojekt mellem Danmark og Tyskland.

Femern Bælt Forbindelsen. I flere år har vi hørt om det storstilede samarbejde, der skal forbinde Lolland med Tyskland, og det dansk-tyske tunnelprojekt på 19 kilometer, som forventes at stå klar i 2021, er godt i gang med stor byggeaktivitet på den danske side til følge.

Fra onsdag 27. maj kan områdets aktører benytte sig af OK’s nye Truck Diesel station samt en række andre services og produkter fra OK.

- Vi åbner vores tankstation på stedet, så vi bedst muligt kan servicere de mange lastbiler og entreprenører, som i de kommende år vil have deres aktiviteter på byggepladsen. Det er et spændende og stort byggeprojekt, og OK ønsker at være med hele vejen til gavn for aktørerne, siger Henrik Dehn, markedschef i OK.

Smøreolielager og marineanlæg
OK er i den forbindelse en del af netværket FESPA, Femern Service Partners, som sammen med OK har medarbejdere, der er klar til at yde support og rådgivning undervejs. Dertil kommer, at OK har etableret et smøreolielager på stedet.

Femern Bælt Forbindelsen bliver verdens længste sænketunnel, når den i 2021 er klar til at tage imod trafik.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.172