23948sdkhjf

Nyansættelser i bygge- og anlægsbranchen

Læs i dag om nye medarbejdere hos blandt andre CRH Concrete, Strømberg & Sahl, Hustømrerne, Raunstrup og STB Byg.
Alectia
Christian Hejgaard Jebjerg er ansat som senioringeniør i konstruktionsafdelingen i Virum. Han er uddannet civilingeniør i 2005 og har arbejdet som konstruktionsingeniør hos Wessberg og senest Orbicon. Hans første projekt hos Alectia bliver opførelsen af PS Warehouse for Novo Nordisk i Hillerød.

Bascon
David Cuquerella Albert er ansat som leder af ingeniørafdelingen. Han kommer fra en stilling som afdelingschef i Grontmij, og forinden det har han været en del af ledelsen og partner i det spanske rådgivningsfirma QLT Group.

Cad-Q
Daniel Davies er ansat som konsulent for at styrke rådgivningen af kunder i byggeriet.

Han er uddannet bygningskonstruktør og kommer fra en stilling som BIM- og CAD-manager/ Revit-specialist hos firmaet Balslev Rådgivende Ingeniører, og før det hos Arkitektfirmaet Erik Møller.

Cembrit
Christian Møller Rosensten, 35 år, er tiltrådt i en nyoprettet stilling som salgskonsulent i Cembrit, hvor han skal styrke salgsteamet inden for James Hardie-produkter. Christian Møller Rosensten vil primært have ansvaret for salg til tømrermestre i Sønderjylland.

Christian Møller Rosensten er uddannet bygningskonstruktør og tømrer og kommer senest fra en stilling som byggeteknisk konsulent hos Knauf A/S, hvor han har været i tre år. Han har desuden været tømrersvend hos Doorflex - Hovedgård Tømrer og Maskinsnedkeri A/S samt hos Nisgaard + Christoffersen A/S.

Chr. Johannsen A/S
Kjeld Senger, 61 år, er ansat som projektleder med foreløbig base i entreprenørfirmaets nye domicil i Rødekro. Han er tidligere direktør i Johan C. Nielsen A/S i Sønderborg.

CRH Concrete A/S
Lone Thomsen, 45 år, er ansat som salgschef for Expan-brandet.

Hun kommer fra en stilling som salgschef ved Perstrup Beton Industri og har tidligere været ansat på Expan-tegnestuen i Brørup som ingeniør, inden hun i 2008 flyttede til Spæncom.

Dolle Nordic A/S
Andreas Nilson, 37 år, er ansat som key account manager i Sverige.

Dolle Nordic er et selskab i Dolle A/S, som er verdens førende producent af lofttrapper.

Entreprenørfirmaet Strømberg & Sahl A/S
Flemming Kristensen er tiltrådt som projektleder med ansvar for at styre og gennemføre de mindre byggesager i hoved- og totalentrepriser.

Han kommer senest fra en stilling som murermester og autoriseret kloakmester hos Kjær Knudsen A/S og har tidligere arbejdet hos Bang Nielsen A/S, Brdr. Andersen A/S, Skanska og Adserballe & Knudsen A/S.

Flemming Kristensen er uddannet murer og kloakmester, har en diplomuddannelse i ledelse fra Ingeniørhøjskolen og læser netop nu til bygningskonstruktør.

FabricAir A/S
Tommy Dreyer Jensen, 42 år, er ansat som salgschef med ansvar for salg i Skandinavien. Han kommer fra en stilling som salgschef i Halton A/S gennem syv år og har tidligere har været ansat i FabricAir i perioden 2004-2008.

FredericiaC
Jes Zinck Severinsen, 38 år, er ansat som byudvikler. Han kommer fra en stilling som planlægger i Aabenraa Kommune, hvor han har varetaget forskellige by- og projektudviklingsopgaver. Tidligere har han haft en lignende stilling i Kolding Kommune.

Gaihede, ingeniører & arkitekter
Louise Ringsholt Harder er ansat som arkitekt og skal fungere som totalrådgiver ved renoveringer. Hun er uddannet i 2003 fra Arkitektskolen i Aarhus og har senest været leder af afdelingen Projekt & Bygherre i Københavns Kommune.

Ole Knudsen er ansat som teknisk designer og skal bidrage arbejde med teknisk tegning og design til opgaver inden for renovering. Han har tidligere arbejdet hos blandt andre E. Pihl & Søn.

Lene Loof Helth er ansat som arkitekt og skal fungere som totalrådgiver inden for vedligehold, renovering og ombygning af eksisterende byggeri. Hun er uddannet arkitekt fra Arkitektskolen i Århus i 2001 og har tidligere arbejdet hos Funktion APS og Hillerød Kommune.

Mick Verner Haar Jensen er ansat som bygningskonstruktør og skal arbejde med opgaver inden for vedligehold, renovering og ombygning af eksisterende byggeri. Han er nyuddannet og har undervejs været i praktik hos Gaihede. Oprindeligt er han uddannet murer og har i en årrække arbejdet som svend og formand hos P.M.J. Entreprise.

Mette Kofoed-Sørensen er ansat som projektkoordinator med fokus på projekter inden for vedligehold, renovering og ombygning af eksisterende byggeri. Hos Gaihede skal hun assistere rådgiverne.

Hospitalsenhed Midt
Jeppe Juul Hansen, 37 år, er ny leder af projektafdelingen på Hospitalsenhed Midt, der står for udbygningen af Regionshospitalet Viborg. Han afløser Lillian Kristensen, 55 år, som efter eget ønske flyttes til andre opgaver i Region Midtjylland.

Jeppe Juul Hansen er uddannet cand.scient.adm. og har hidtil været souschef i projektafdelingen.

H.P. Entreprenørmaskiner
Jørn Josefsen og Flemming Sørensen er netop tiltrådt som distriktschefer for henholdsvis Syd/Vestsjælland og Midtjylland.

Jørn Josefsen kommer fra en stilling som salgskonsulent hos HMC-Maskiner i Sorø og har tidligere solgt entreprenørmaskiner. Flemming Sørensen kommer fra en lignende stilling hos Scantruck og har tidligere været distriktschef hos H.P. Entreprenørmaskiner i perioden 2002-2011.

Hustømrerne A/S
Per Fjeldbonde er ansat som projektleder i Aarhus-afdelingen. Han har over 22 års erfaring fra entreprenørbranchen og har blandt andet haft egen virksomhed som selvstændig konsulent.

Jan Pedersen er ansat som beregner i tilbudsafdelingen. Han har en baggrund som bygningssnedker og har blandt andet arbejdet som byggeleder og konsulent i Dansk Byggeri.

Julie Luna Bayer er ansat som kommunikationsmedarbejder. Hun er uddannet cand.mag. fra Århus Universitet og skal styrke den eksterne og interne kommunikation samt formidle virksomhedens resultater og tiltag.

KT Erhvervsbyg A/S
Kaj Verner Nielsen er ansat for at styrke virksomhedens projektledelse. Han er uddannet tømrer og bygningskonstruktør og har blandt andet arbejdet i en længere periode for Gråkjær Industribyg A/S.

Niras
Anne Katrine Mortensen, 53 år, er ansat som konsulent og bygherrerådgiver på hovedkontoret i Allerød. Hun er Cand. Jur. og har tidligere arbejdet som bygge- og udbudsjurist, primært på det kommunale område og herunder især Københavns Ejendomme og Frederiksberg Kommune. Herudover har hun i en periode arbejdet for sammenslutningen af danske rådgivende arkitekter, Danske ARK.

Orbicon
Henrik Schou Hansen er ansat som bygherrerådgiver. Han er uddannet teknikumingeniør fra Københavns Teknikum i 1986 og har tidligere arbejdet hos Wissenberg A/S, Bascon A/S, Leif Hansen A/S, Orbicon | Leif Hansen A/S og Cowi A/S.

Peter Emil Petersen er ansat som bygningskonstruktør. Han er 23 år, uddannet tømrer og afsluttede i januar 2015 en uddannelse som bygningskonstruktør. Her var han i praktik i samme afdeling i Kvistgaard, som han nu er fuldtidsansat i.

Outline A/S
Mette Behrentz Jensen, 28 år, er pr. 1. marts 2015 tiltrådt som intern sælger. Hun er uddannet handelsassistent hos Royal Greenland A/S, hvor hun de sidste 3 år har arbejdet som Sales-Backup i kundeserviceafdelingen.

Anne Westergaard Krogh, 21 år, er pr. 1. marts 2015 tiltrådt som salgsassistent med ansvar for gennemgang og kvalitetssikring af tilbud. Hun afsluttede i 2014 en merkantil i HGS.

Robert Krogh, 39 år, er pr. 1. marts 2015 tiltrådt som produktionsleder med ansvar for montagen og forsendelsesafdelingerne. Han er uddannet produktionsteknolog med speciale i drift og lean og kommer senest fra en stilling som produktionsleder ved Desmi Pump & Technology.

Raunstrup
Carsten Mikkelsen er ansat som projektchef i entreprise-afdelingen. Han er uddannet Ingeniør og kommer fra en stilling som projektchef hos Ajcon Entreprenør- og ingeniørfirma.

Anna-Marie Hvid er ansat som planlægger i Vejle-afdelingen. Hun er uddannet teknisk assistent og skal arbejde med planlægning og koordinering af bygningsserviceopgaver.

STB Byg
Jimmi Vinther Graugaard er udnævnt til salgs- og tilbudschef, mens Kristian Lundfold og Nicolaj Beier begge er udnævnt til projektledere.

Allan Thyregod Olesen er ansat som tilbudsleder/beregner. Han er udlært tømrer, men har gennem adskillige år arbejdet som beregner med speciale i de "hvide" fag.

STM Vinduer A/S
Jesper Nowak Brandt er pr. 1. april 2015 tiltrådt som sælger med ansvar for salg og rådgivning over for tømmerhandlere, entreprenører og håndværkere på Sjælland.

Jesper Nowak Brandt har en solid faglig baggrund fra byggebranchen, hvor han senest har været ansat som salgschef hos Bygma Hillerød.

TK Development
Martin Pedersen er ansat som projektleder med ansvar for retailprojektet ”Strædet” i Køge.

Han er uddannet civilingeniør og kommer fra en stilling som driftsleder hos Næstved Park & Vej. Tidligere har han været projektleder hos Sjælsø Danmark og ingeniør hos E. Pihl & Søn. (Kilde: Estate Media).

Velux
Jens Bekke er med virkning fra 1. august blevet ansat som pressechef hos Velux (kilde: Børsen).

Aarhus Arkitekterne
Martin Romby er udnævnt til BIM-manager og skal stå i spidsen for den fortsatte udvikling af virksomhedens ydelser og kompetencer inden for BIM-teknologi.

Martin Romby er uddannet bygningskonstruktør og har været ansat hos Aarhus Arkitekterne siden 2012.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094