23948sdkhjf

Ny afdelingsleder styrker Bascons ingeniørområde

David Cuquerella Albert er ansat som ny afdelingsleder af Bascons ingeniørafdeling i Aarhus
Ansættelsen sker pr. 15. juni 2015. Med solid erfaring inden for både ledelse og ingeniørfaget skal David bidrage til en fortsat positiv udvikling af Bascons ingeniørområde og dermed styrke Bascons helhedsorienterede strategiske bygherrerådgivning til offentlige og private kunder.

Den nye afdelingsleder kommer fra en stilling som afdelingschef i Grontmij, og forinden det har han været en del af ledelsen og partner i det spanske rådgivningsfirma QLT Group.

Både hos Grontmij og QLT Group har David praktiseret ledelse og rådgivning på højt niveau som kundens højre hånd. Det er en profil, der passer perfekt ind i Bascons strategi om at tilbyde strategisk og værdiskabende rådgivning.

- David er en stærk leder og ingeniør med erfaring fra både ind- og udland. Med internationale uddannelser i Architectural Technology samt Project and Construction Management mestrer han både byggetekniske udfordringer og solid projektledelse – lige fra udvikling af projektet til projektering og gennemførelse af byggerier, skriver Bascon i en pressemeddelelse.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078