23948sdkhjf

Rejsegilde på vestjysk MT Højgaard-projekt

Byggeriet er det første nybyggeri på Hostrups, som bliver en del af det kommende Center for Sundhed-kompleks i bydelen.
Holstebro Kommune og MT Højgaard holder rejsegilde og fejrer etableringen af Sydbygningen. Det skriver Holstebro Kommune på sin hjemmeside.

I starten af marts satte borgmester H.C. Østerby spaden i jorden for Sydbyggeriet på Hostrups og skød dermed byggeprocessen af Center for Sundhed-komplekset i gang. De seneste par måneder har MT Højgaard bygget på højtryk, og resultatet af det foreløbige arbejde bliver den 2. juni 2015 fejret med et rejsegilde.

Når Sydbyggeriet står færdigt til januar, vil det være 2000 kvadratmeter stort og rumme fysioterapien Sct. Jørgen, samt en række kommunale tilbud. Et dagcenter og nogle af de funktioner, der i dag er i Sundhedscentret på Danmarksgade i Holstebro, vil være at finde i huset.

Snorlige proces
Byggeriet af den første del af Center for Sundhed er gået smidigt. Holstebro Kommune og MT Højgaard har haft et godt og velkoordineret samarbejde omkring Sydbygningen, som blandt andet har sikret, at tidsplanen for byggeriet holder.

Vejret har i byggeprocessen været en god medspiller. Forårsvejret har tilladt, at der er blevet bygget som planlagt uden forsinkelse som følge af frost og vind.

Alt tegner derfor til, at Sydbyggeriet bliver færdigt til tiden, så brugerne af huset kan rykke ind i starten af 2016.

Borgmester i Holstebro, H.C. Østerby, og afdelingschef Carsten Nielsen fra MT Højgaard holder rejsegildets taler.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141