23948sdkhjf

Idealcombi har nu over 600 ansatte

Kraftig vækst smitter positivt af i både produktionen og i projektafdelingerne over hele landet.
Idealcombi oplever så kraftig vækst på både renoveringssiden og nybyggeri, at der udvides og ansættes flere medarbejdere i projektafdelingerne i hele landet:

- Vi runder nu 600 medarbejdere, og vi sporer optimisme og fremgang i branchen efter en afmattende periode siden 2007, siger Claus Winter, direktør for salg og marketing i Idealcombi.

Idealcombi har siden årsskiftet løbende ansat medarbejdere – hovedsagligt i produktionen i Hurup – og har hen over foråret øget produktionskapaciteten i takt med efterspørgslen. Nu søges der også ekstra ressourcer til at styre de mange store projekter i alle tre Idealhuse i Hurup, Aarhus og København.

- Kunden skal være i centrum, og vi skal være let tilgængelige, når der projekteres på de mange spændende projekter. Derfor styrker vi nu vores danske Idealhuses interne tilbuds- og ordreafdelinger med ekstra projektrådgivning og ekspertise, fortæller Claus Winter.

Idealcombi har længe været en toneangivende leverandør til renoveringsmarkedet, men ifølge Claus Winter medfører virksomhedens nye generation af energivinduer nu også kraftigt stigende efterspørgsel inden for nybyggeri. Samtidig vokser eksporten, ikke mindst til Storbritannien.

- Vores produktion er oppe på et niveau, som vi ikke har set siden 2007, før krisen ramte os – og er faktisk større end nogensinde. Det glæder vi os naturligvis meget over, men det kræver, at vi styrker vores salgsafdelinger, så vi fortsat kan yde vores kunder den bedste rådgivning og service, siger han.

Idealcombi realiserede i 2013/14 et resultat før skat på knap 25 mio. kr. ud af en omsætning på 531 mio. kr. Virksomheden har et mål om at nå en milliard i omsætning i 2020.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11