23948sdkhjf

Lindpro vinder entreprise på 60.000 kvadratmeter domicil

Teknikentreprenøren har netop skrevet kontrakt på udførsel af el-entreprisen på Nordeas nye domicil i Ørestaden.
Langvarig dialog fra projektets spæde start har båret frugt. Sammen med hovedentreprenøren, moderselskabet MT Højgaard, har Lindpro aktivt deltaget i udviklingsfasen af projektet lige fra idéstadiet til det færdige projekt og har dermed bistået med rådgivning i forhold til de valgte løsninger.

- Det har været en meget positiv proces, hvor vi med vores erfaring fra mange store komplekse byggeprojekter og ekspertise inden for tekniske installationer har kunnet bidrage til, at kunden har fået netop de tekniske løsninger, der opfylder deres behov, siger regionschef hos Lindpro, Brian Ludvigsen.

Mange kompetencer i spil
Når byggeriet står færdigt hen imod slutningen af 2016 har Lindpro leveret højspændingsanlæg og -installationer, nødstrømsanlæg, el-installationer, DAS-system, AV installationer samt lys- og kraftinstallationer til de 60.000 kvadratmeter bygning, som udgør det nye domicil til Nordea Bank Danmark.

- Der er tale om en meget installationstæt bygning med høje krav til blandt andet forsyningssikkerhed, redundans, installationsmetoder og proces og EMC. Det stiller store krav til såvel planlægning af entreprisen som projektledelse, og vi er glade for at få lejlighed til at bringe alle vores tekniske kompetencer i spil, siger Brian Ludvigsen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125