23948sdkhjf

Stort midtby-projekt går i gang i Hørsholm

Intergruppen Totalentreprise opfører 5000 kvadratmeter, der er udviklet af Innovater i samarbejde med O. Adsbøll og Sønner.
Hørsholm Kommune har længe ønsket at skabe et bedre kundeflow i hele Hovedgaden og udbød derfor den kommunale ejendom på hjørnet af Rungstedvej og Kammerrådensvej. Her vil første spadestik ganske snart blive taget til et nyt ejendomsprojekt udviklet af Innovater A/S i samarbejde med O. Adsbøll og Sønner A/S.

Dorte Mandrup Arkitekter har stået for udformningen af bygningen.

- O. Adsbøll og Sønner vandt Hørsholm Kommunes udbud, mens vi blev nummer to. Vi indgik dog hurtigt et samarbejde, hvor vi kan udnytte begge virksomheders kernekompetencer til at skabe en ejendom, der er så flot og funktionel, som projektet fortjener, fortæller Peter Søgaard, udviklingsdirektør for Innovater.

Det er Innovater, der står for projektudviklingen, mens O. Adsbøll og Sønner er primær tovholder på myndighedsbehandling og de indledende tekniske overvejelser.

Parterne har sammen valgt at lade byggeriet opføre af Intergruppen Totalentreprise, og til projektet hører også Kammerhusgrunden, hvor der etableres parkering.

Butik, serviceerhverv og boliger
Ejendommen bliver L-formet i 3 til 3,5 etager og kommer til at huse en ny Netto på cirka 1300 kvadratmeter i stueplan, 2000 kvadratmeter serviceerhverv og 12 penthouselejligheder - i alt næsten 5000 kvadratmeter.

- Ved at blande butik, serviceerhverv og boliger opstår der en større mangfoldighed, og der vil helt naturligt komme mere liv i området både i dag- og aftentimerne, forklarer Peter Søgaard.

Butikken får indgang fra Hovedgaden netop for at tilskynde større kundeflow i gågaden.

Ejendommen er nu overtaget, nedrivning påbegyndes snarest muligt, hvorefter det egentlige byggeri så småt kan tage fart. Den nye ejendom forventes at stå klar i sommeren 2016.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094