23948sdkhjf

Rejsegilde på to haller hos Centrum Pæle

Hallerne bliver opført af Base Erhverv
Der har netop været rejsegilde på projektet – blandt andet med deltagelse af eleverne fra 1. A på Søndermarksskolen, der er ”adopteret” af Centrum Pæle.

Projektet omfatter en multihal på 1.000 kvadratmeter og en hal på 450 kavdratmeter til robotter. Multihallen er bygget sammen med en af de eksisterende produktionshaller.

Hallen skal blandt andet anvendes til klargøring af pælefundamenter i forbindelse med elektrificeringen af det jyske jernbanenet. En opgave, der vil strække sig over de næste 12 - 14 år.

”Robothallen” på 450 etagemeter består af et robotområde og et indskudt dæk til henholdsvis teknik og oplag. Hallen er opført med stort fokus på arbejdsmiljø med hensyn til dagslys-indfald, malede vægge, og lyd-absorbanter på vægge, der medvirker til at sikre et godt akustisk indeklima. Og for at minimere støjen til naboer, er glaspartier mod nord udført med lydglas.

Multihallen bestykkes med to portalkraner, så hallen kan anvendes til produktion og lager m.v. I den mindre robothal installeres et robot-svejseanlæg til produktion af koblingsbeslag med videre.

Base Erhverv påbegyndte byggeriet den første dag i marts, og mindre end 3½ måned senere var der så rejsegilde på projektet.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.089