23948sdkhjf

HSHansen samler produktionen

Facadeentreprenøren ønsker at styrke sin konkurrenceevne og sammenlægger nu sine to fabrikker.
HSHansen har hidtil produceret facadeelementer i Esbjerg og Lem, men fremover samles produktionen på fabrikken i Lem, mens Esbjerg fastholdes som afdeling for salg, teknik, projektstyring, service og montage.

- Ved at samle produktionen i Danmark vil vi opnå en række fordele i vore forretningsgange, hvilket vil medføre øget konkurrenceevne, siger direktør Simon Smidt Kristensen.

Han håber, at produktionsmedarbejderne i Esbjerg tager imod tilbuddet om at flytte de knap 70 kilometer til fabrikken i Lem.

HSHansen er inde i en positiv udvikling og ligger netop nu inde med sin største ordrebeholdning til dato. Virksomheden producerer blandt andet til Niels Bohr Bygningen, som er den største ordre i HSHansens historie med en ordreværdi på 200 mio. kr. Samtidig forberedes produktionen af en tilsvarende størrelse entreprise til det nye Rigshospital i København.

Virksomheden forventer i år et resultat, som er markant bedre end de 6,1 mio. kr. før skat i 2013/14.

- Vi ser positivt på fremtiden, med en historisk høj ordrebeholdning og en god pipeline. Vi forventer på den baggrund at den totale produktionsværdi i Danmark vil stige, siger Simon Smidt Kristensen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125