23948sdkhjf

Poul Sejr Nielsen får to år i Skoleparken

Nordsjællandsk teknikentreprenør skal arbejde bredt, men samler al planlægning.
426 lejligheder i boligområdet Skoleparken i Hillerød skal gennemrenoveres. Og selv om vvs-firmaet og teknikentreprenøren Poul Sejr Nielsen A/S fra Birkerød er vant til større projekter, så er det også stort for den nordsjællandske installatør, som skal udskifte både indvendigt og udvendigt og lave ny ventilation.

- Vi har aktuelt andre projekter med for eksempel 145 eller 230 lejligheder, så det er bestemt i den høje ende, siger direktør Michael Madsen om opgaven til 25 mio. kroner.

Det tager to år at gennemføre helhedsplanen for renovering af Skoleparken i Hillerød. Poul Sejr Nielsen skal udskifte alle vvs-installationer og lave nye, tidssvarende ventilationsanlæg med varmegenvinding. Firmaet skal også skifte alle tagrender, nedløb og inddækninger ud. Blikkenslagere fra firmaet skal beklæde indgangspartierne med falset zink.

Opgaven bliver særligt planlægningskrævende af, at beboerne bliver i lejlighederne, mens renoveringen står på. Ifølge Michael Madsen kræver det, at håndværkerne på projektet er særligt indstillet på at arbejde i folks hjem.

- Så gør man meget ud af at vælge de rigtige folk til de rigtige opgaver. Det kræver, at man tænker udover det faglige, at man rydder op og overholder sine aftaler, når man har lagt varslinger i postkasser, nævner han.

Poul Sejr Nielsen dukker op med ét samlet fællessjak, som skal varetage den samlede viften af firmaets opgaver. Michael Madsens overbevisning er, at det sikrer en bedre koordinering og en mere jævn og rationel produktion.

- Har man ét fælles sjak og ikke flere, så har man også kun én fællesinteresse. Man har én og samme formand, og hans interesse er, at placere alting rigtigt og ikke kun en lille del af det. Det synes vi, vi er dygtige til, siger han til Building Supply.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094