23948sdkhjf

E&P udvider aftale til trekvart milliard

Kontrakt med Glostrup Boligselskab om renovering af Stadionkvarteret udvides nu til at omfatte samtlige 1.235 boliger.
1.235 boliger i det almene boligkvarter Stadionkvarteret i Glostrup skal fremtidssikres, og Glostrup Boligselskab tildelte i april måned kontrakten på første etape til Enemærke & Petersen.

Den oprindelige aftale til 200 mio. kr. er nu blevet udvidet til at omfatte samtlige seks faser i det store renoveringsprojekt, og den samlede kontrakt har en værdi af 750 mio. kr.

Enemærke & Petersens moderselskab, MT Højgaard, oplyser, at kontrakten med Glostrup Boligselskab er betinget af landsbyggefondens endelige økonomiske tilsagn

Renoveringsopgaven indebærer blandt andet, at boligerne får udskiftet tag, vinduer og tekniske installationer, samt får installeret ny ventilation, udvidet altanerne og anlagt haver ved stuelejlighederne.

For at tiltrække og fastholde børnefamilier til området bliver en del af boligerne slået sammen til større boliger i forbindelse med renoveringen, ligesom tilgængeligheden i boligerne forbedres, så der bliver bedre forhold for ældre og handicappede.

Arbejdet begynder i august 2015 og forventes afsluttet medio 2019.

JJW Arkitekter har i samarbejde med Lemming & Eriksson rådgivende ingeniører udarbejdet helheds- og renoveringsplan for bebyggelsen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109