23948sdkhjf

Nyt sygehusbyggeri i Horsens klar i 2018

Region Midtjylland udbyder nu 9100 m2 i totalentreprise.
Regionsrådet i Midtjylland har netop givet grønt lys for et nyt sygehusbyggeri i Horsens. Byggeprojektet er det største af de nybyggerier og ombygninger, som skal realiseres i Horsens frem mod 2019.

Nye ambulatorier, nye operationsstuer, ny intensivafdeling og to nye sengeetager udelukkende med en-sengs stuer.

Det bliver resultatet af det fire etagers høje sygehusbyggeri, som netop er blevet godkendt i Regionsrådet, og som forventes at stå klar i løbet af 2018. ’Nye Nord’ er navnet på det nye byggeri, som opføres på den store parkeringsplads ud mod Sundvej i Horsens. Nybyggeriet bliver på 9100 m2.

- Vi bygger for fremtiden og etablerer nogle helt nye løsninger, der afspejler nye måder at organisere arbejdet på. Blandt andet samler vi vores operationsstuer og bruger nogle af principperne inden for det dagkirurgiske område, så patienterne i mange tilfælde ikke behøver at blive indlagt på en sengeafdeling i forbindelse med en operation, siger Thomas Balle Kristensen, administrationschef og chef for byggeri på Hospitalsenheden Horsens.

Der er tale om det største af en række byggeprojekter, som gennemføres på Hospitalsenheden Horsens for i alt 800 mio. kr. frem mod 2019

Nybyggeriet er forudsætningen for at gennemføre nogle af de øvrige byggeprojekter. F.eks. skal ’Nye Nord’ gøre det muligt at renovere hele højhuset og udvide Akutafdelingen i Horsens.

Byggeprojektet udbydes nu i totalentreprise, og byggeriet skal starte i november 2017. Byggeriet skal leve op til standarderne for Energiklasse 2020.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093