23948sdkhjf

Førsteplads udløser lagkage til Holstebro

Holstebro Kommune indtager den prestigefyldte førsteplads i Dansk Byggeris årlige analyse af erhvervsvenlighed blandt de danske kommuner, og det bliver fejret med lagkage på rådhuset.
På førstepladsen over Danmarks mest erhvervsvenlige kommune ligger Holstebro, og det bliver fejret på behørig vis på rådhuset.

Dansk Byggeri, der har kåret kommunen som landets bedste at drive virksomhed i, trakterer med en lagkage som præmie for den flotte placering.

Indsatsen betaler sig
Kåringen er sket på baggrund af Dansk Byggeris årlige kommuneanalyse, der kigger på 29 faktorer for at afgøre, hvilken kommune der er landets mest erhvervsvenlige.

- Jeg er stolt over, at Danmarks mest erhvervsvenlige kommune ligger i Midt- og Vestjylland, og når man vinder noget, så skal man fejres. Derfor giver vi en god lagkage for den flotte indsats, siger Niels Hansen, formand for Dansk Byggeri Midt- og Vestjylland og fortsætter:

- Det er meget opmuntrende, at kommunerne gør så meget for at tiltrække og holde på virksomhederne, og her kan vi se, at det også betaler sig. Holstebro gør en aktiv indsats for erhvervslivet, og det er jo heller ikke første gang, de vinder, så de har fundet en formel, mange kunne lære noget af.

I det hele taget er det gået overordentligt godt for erhvervsvenligheden i det midt- og vestjyske. Herning, Viborg, Lemvig og Skive Kommuner placerer sig alle blandt de 12 mest erhvervsvenlig kommuner i Dansk Byggeris analyse.

Sammen med lagkagespisningen vil der blive afholdt en lille seance, hvor der vil blive sagt et par rosende ord og endnu et tillykke af Niels Hansen. Alt dette foregår på rådhuset i Holstebro mandag den 29. juni klokken 9.

Læs mere om Dansk Byggeris kommuneanalyse i artiklen " Her er Danmarks mest erhvervsvenlige kommune "
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094