23948sdkhjf

BoligJob-ordningen med i nyt regeringsgrundlag

Byggeriets organisationer jubler over udsigten til en genindførelse af fradraget.
I forbindelse med weekendens regeringsdannelse lovede statsminister Lars Løkke Rasmussen, at BoligJob-ordningen vil blive genindført med tilbagevirkende kraft fra den 1. januar 2015.

Ikke overraskende er det en udmelding, der vækker glæde blandt byggeriets organisationer.

- Det betyder meget for de små og mellemstore håndværksvirksomheder - ikke mindst udenfor de største byer - og for de mange kunder, der gerne vil lave forbedringer af deres boliger, siger direktør i Dansk Håndværk, Morten Frihagen.

- Det vil ikke alene være med til at skabe og fastholde arbejdspladser i alle egne af landet, men det vil også gøre det lettere for de mange håndværksmestre, som gerne vil tage uge i praktik, men mangler opgaver ude hos kunderne, at få plads til flere unge i virksomhederne, fortsætter han.

Hos Dansk Byggeri glæder man sig også til en hurtig genindførelse af ordningen:

- I yderområderne er BoligJobordningen med til at løfte aktiviteten, men generelt har vi også her en ordning, som bidrager til at sikre ordnede forhold og bidrage til at realisere vores energipolitiske mål. Vi drøfter derfor gerne, hvordan ordningen kan fortsætte efter 2015, siger adm. direktør Lars Storr-Hansen.
Kommenter artiklen (2)
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.25