23948sdkhjf

Ny CFO gennemfører stram risikomodel

Den nordiske service- og entreprenørkoncern arbejder på at blive bedre til at styre risici.
Tidligere på året tiltrådte Jette Grabow som økonomidirektør (CFO) for Norisol og overtog ansvaret for koncernens samlede økonomiske og finansielle funktioner.

Selskabets bestyrelse har vedtaget en ny strategi, som fokuserer på produktivitet, en stram risikomodel og krav til lønsomhed.

- Vores opgave er at forbedre produktiviteten i alt dét, vi laver. Dette vil sikre virksomheden en sund finansiel position. Kundetilfredshed, kvalitet og optimal produktivitet vil være vores ledetråde inden for alle vores forretningsområder og for hvert enkelt projekt, forklarer Jette Grabow.

Jette Grabow er 44 år og kommer fra en tilsvarende stilling hos MT Højgaard-selskabet, Lindpro. Hos Norisol deltager hun aktivt i udviklingen af forretningen og står lige nu i spidsen for at gennemføre virksomhedens nye risikostyringsprojekt. Her er fokus især rettet mod kontraktstyring, procesoptimering og intern læring.

- Min højeste prioritet hos Norisol lige nu er at sikre vores evne til at kunne styre risici. Det vil jeg bl.a. gøre ved at indføre en ny og ens governance for, hvordan vi indgår kontrakter i koncernen fremover, samt proaktivt styre vores større fastpriskontrakter, som indebærer de største risici, fortæller Jette Grabow.

Norisol-koncernen omsætter årligt for end 1,2 milliarder kroner, og det samlede antal medarbejdere er cirka 1500.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.187