23948sdkhjf

Stark ruster håndværkere til BR15

En landsdækkende seminarrække skal klæde landets håndværkere på til at håndtere kravene i det nye bygningsreglement.
Som det ser ud lige nu, forventes det nye bygningsreglement, BR15, at blive indfaset fra august i år. Derfor lancerer Stark i andet halvår af 2015 en landsdækkende seminarrække i samarbejde med Energistyrelsens Videncenter for energibesparelser i bygninger.

Målet er at klæde danske håndværkere optimalt på til BR15.

- Det handler både om at sikre en fortsat høj kvalitet i dansk byggeri, men også om at undgå, at håndværkeren kommer uforvarende i klemme, når de nye krav træder i kraft. Det nye bygningsreglement kan være en kompleks størrelse for håndværkeren, og er han ikke i stand til at navigere rundt i de nye krav, får det hurtigt konsekvenser for ham. Vi ønsker at give håndværkeren en hurtig og overskuelig orientering om de regelændringer, som er direkte relevante for ham, forklarer kommerciel direktør Jørgen Holmgaard.

Samarbejde med Energistyrelsen
De forventede ændringer i BR15 handler i høj grad om øgede energikrav.

Stark har derfor allieret sig med Energistyrelsens Videncenter for energibesparelser i bygninger, som har ansvaret for udbredelse af kendskabet til BR15 blandt byggeriets aktører.

Seminarerne vil blandt andet omhandle, hvad de ændrede byggekrav betyder i forhold til de materialer og produkter, som håndværkeren dagligt anvender.

- For os er det helt afgørende, at håndværkeren får en masse faglig viden med hjem, og derfor har vi tilstræbt at skabe nogle solide og troværdige rammer omkring seminarerne, siger Jørgen Holmgaard.

Seminarerne om BR15 afholdes i lokale Stark-byggecentre over hele landet, og deltagelse er gratis.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109