23948sdkhjf

Moestrup Alufacader ansætter ny direktør

Branchekendte Henrik Olsen er hentet ind for at styrke ledelsen.
Moestrup Alufacader udvikler og producerer kundetilpassede løsninger fra den tyske industrikoncern Schüco. Virksomheden, der har dansk produktion i Tune mellem Greve og Roskilde, blev etableret i 2010 og har siden oplevet vækst år efter år. Den har trods byggekrisen været så stabil de seneste år, at indehaver Niels Moestrup har besluttet at hente ekstra ledelseskræfter ind udefra.

- Henrik Olsen har arbejdet hele sit liv byggebranchen. Med sit store netværk og viden om både arbejdsprocesser, løsninger og markedets behov kan han bidrage til, at Moestrup Alufacader styrker sin position og opnår de opsatte mål, siger Niels Moestrup i forbindelse med ansættelsen af den nye direktør.

Fra tømmerhandler til kædedirektør
Oprindeligt er Henrik Olsen udlært i Søndersø Trælast på Fyn, hvor han i 1987 blev direktør. I 1994 gik turen til byggefirmaet Sønderjyden A/S i Røde Kro ved Åbenrå, hvor han var salgs- og marketingchef og sad i ledelsen af virksomheden, der senere blev solgt til Skanska.

Henrik Olsen blev i 1999 hentet tilbage til en trælasthandel, denne gang som direktør for Johan Mogensen Trælast i Korsør. Virksomheden var en del af Holten-Lange Gruppen, der blev solgt til DLH. DLH-gruppens trælasthandler blev senere opkøbt af Saint-Gobain, der omdøbte virksomhederne til Optimera.

Her var Henrik Olsen projektchef med fokus på projekter og udvikling af nationale kompetencecentre, og efter en periode blev Henrik Olsen endvidere kædedirektør for Optimera Danmark.

Drømmejobbet
Efter en årrække med hektisk rejseaktivitet i store koncerner er Henrik Olsen nu hentet til et job med fokus på byggeprojekter og direkte indflydelse på den enkelte opgave.

- Det er et drømmejob, fordi jeg i langt højere grad selv har hænderne på projekterne og har mulighed for at gå i dialog med kunder og rådgivere om at levere den rigtige løsning. Den menneskelige kontakt er stadig en afgørende forudsætning for at kunne levere tryghed og tillid, der er fundamentet for vækst, fastslår Henrik Olsen
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078