23948sdkhjf

Billund får ny arkadebygning til butikker

Arkadebygning med butikker skal danne overgang til Lego House parkeringshus
Der kommer tre nye butikker i Billund Centrum, når et nyt p-hus står færdigt, skriver regionalavisen Jyske Vestkysten.

Det står fast efter, at Lego Koncernen har fået tilladelse til at opføre en butiksarkade i forlængelse af Parkeringshuset ved Ole Kirksvej i en linje om mod Billund Bageri i hovedgaden bag ved Lego Idé Huset.

Det er meningen, at gæster til Lego Huset kan spadsere ad arkaden ned mod Lego House.

- Gæsternes oplevelse af Billund og Lego House starter allerede, når de parkerer bilen. Vi vil gerne give dem en super oplevelse. Derfor gør vi os stor umage med at bygge et indbydende parkeringshus sammen med en flot butiksarkade, som gæsterne passerer på vejen til Lego House, siger Jesper Vilstrup, nytiltrådt general manager for Lego House.

For at kunne bygge arkaden, skal de to nuværende ejendomme på Hovedgaden ved siden af Billund Bageri rives ned. Det ene hus, hvor der tidligere var en kiosk, står tomt, mens det andet huser butikken "Blomster i Billund".

Nedrivning af ejendommene på Hovedgaden i Billund går i gang, når der foreligger en tilladelse. Lego House forventer at få tilladelse til at rive ejendomme ned på Hovedgaden i Billund i november i år. Et år senere forventer man at arkadenbygningen er færdig. Og yderligere en måned senere - i december 2016, skal p-huset står klar.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.126