23948sdkhjf

C.F. Møller er kommet på gadeplan i Aalborg

Fra Friis-centret i centrum til det tidligere "Skråen" i Aalborgs vestby.
25 medarbejdere hos C.F. Møller har 1. juli forladt sit nuværende Aalborg-kontor i Friis-centret i midtbyen. I stedet flytter tegnestuen til vestbyen og ind i de lokaler på Strandvejen, der tidligere husede spillestedet "Skråen" og kunstbiografen "Biffen".

Langt mere tilgængelig for kunder, siger Søren Tortzen, som er afdelingsleder i Aalborg.

- Vi kan tage imod kunder fra både Badehusvej og Strandvejen nu, og den synlighed, vi får på gadeplan, har vi savnet i Friis, hvor man skulle op ad en trappe, som folk havde svært ved at finde, siger han til Building Supply.

Lokalerne er en del af den gamle tobaksfabriks C.W. Obels bygningsskompleks, som C.F. Møller selv har stået for ombygningen af. Det er også tæt på et af Aalborgs nye spændende udviklingsområder omkring den lukkede spritfabrik, som står over for en transformering til kulturcenter. Også Vestre Fjordpark og Skudehavnen er kommende projekter i nærhden. Og så vil den kommende letbane findes i nærheden.

- Det er med til at tiltrække medabejdere, som synes, det er et interessant sted at være. Der ligger også et universitet, som giver en masse leben og som er med til at give dynamikm siger Søren Tortzen.

I C.F. Møller, som har haft en Aalborg-afdeling siden 1990, har beholdt det industrielle og rå look i det gamle fabriksrum, mens et nyt gulv af mat lakeret krydsfiner med malede felter understreger og samler forskellige funktioner i de åbne lokaler.

Blandt de aktuelle projekter i Aalborg er den seneste etape af Aalborgs nye havnefront og ombygningen af den tidligere DLG-silo på Østre Havn til 9000 m² boliger. På nordsiden af Limfjorden er der aktuelt et boligprojekt på 13.000 m² brolandingen i Nørresundby. Desuden arbejder C.F. Møller i Aalborg med Sygehus Vendsyssel og flere store renoveringsopgaver for Himmerland Boligforening.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078