23948sdkhjf

Ny divisionsdirektør i MT Højgaard

Bygge- og anlægsvirksomheden har ansat Lars Bork Hansen til at stå i spidsen for ”Design og Engineering”.
45-årige Lars Bork Hansen er fra senest den 1. november 2015 ansat som ny divisionsdirektør for Design & Engineering i MT Højgaard. Han kommer fra en stilling som afdelingsdirektør for Planning & Design hos Grontmij A/S.

Ansættelsen skal være med til at styrke MT Højgaards profil som den rådgivende entreprenør, der leverer stærke ingeniørdiscipliner understøttet af ’Virtual Design & Construction’, VDC, i form af både digitalisering, optimering og effektivisering i bygge- og anlægsopgaverne.

- Nu opprioriterer vi forretningsområdet i forbindelse med, at vores strategiske indsats for at komme tidligere i dialog med kunderne i stigende grad efterspørges, siger koncerndirektør Arne Becker.

Lars Bork Hansen er uddannet ingeniør fra Ingeniørhøjskolen i København. Han har desuden en EBA (Engineering Business Administration) fra samme sted. Lars Bork Hansen bringer med sig en stærk og solid erfaring med drift og forretningsudvikling i faglige miljøer.

- Virksomheden er inde i en rivende udvikling, hvor de, som ’first mover’ på VDC og BIM, arbejder målrettet på at forbedre produktiviteten i fremtidens bygge- og anlægsprojekter, siger Lars Bork Hansen om baggrunden for, at han har takket ja til udfordringen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11