23948sdkhjf

Gråkjær øger omsætning og overskud

Trekvart milliard i omsætning og 15 millioner i overskud for vestjysk totalentreprenør.
Koncernen Gråkjær med hovedsæde i Holstebro har fået fat i byggebranchens opsving og har øget både omsætning og bundlinje, viser nyt regnskab.

- Især inden for erhvervsbyggeri har vi godt fat og nyder godt af vores stærke kompetencer. Landbrugsbyggeriet i Danmark er på et stabilt niveau, men stadig med udfordringer for de danske landmænd grundet økonomi og politiske udspil, siger adm. direktør slår Jan Larsen.

For at forklare fremgangen fremhæver han især en strategi om at sikre, at bygherrerne bliver tilfredse. Derfor gennemfører man efter hvert byggeri en undersøgelse af kundens tilfredshed med processen.

- Vi sætter en ære i at aflevere nøglefærdigt. Senest to uger efter gennemgang af det færdige byggeri med kunden, skal alt være afsluttet. Det giver tilfredse bygherrer, siger Jan Larsen.

Forventningen er også god til næste årsregnskab, og derfor har man også øget medarbejderstaben i år.

Lige nu er Gråkjær i gang med drifts- og vedligeholdelsesbygninger til Letbanen i Aarhus. Her og nu rammer man pæle ned og støber fundamentet til en 6400 m2 stor bygning, hvor der skal være kontrol- og vedligeholdelsescenter og værksteder til drift af den 110 kilometer lange lange.

Yderligere skal der skabes et udendørs remiseområde på 27.000 m2 med belægning og spor.

- Det går efter planen, og vi er klar til aflevering i 2016 med hele projektet, siger Jan Larsen. Tydeligvis tilfreds.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094