23948sdkhjf

Hansson & Knudsen: Investering i lokal arbejdskraft betaler sig

Byggevirksomheden udfører i samarbejde med datterselskabet Johan C. Nielsen A/S hovedentreprisen på Høje Kolstrup i Aabenraa.
Renoverings- og ombygningsprojektet har særligt fokus på ansættelse af lokal arbejdskraft og inddragelse af et stort antal lærlinge og praktikanter.

- Brug af lokal arbejdskraft, praktikanter og lærlinge er en win-win situation for alle parter. Dels får vi flere folk i beskæftigelse, hvor det er tydeligt, at engagementet og viljen er meget stor. De lokale beboere vil hellere end gerne bidrage til optimering af deres boligområde, og derved blive en del af et projekt, der på alle måder kommer dem selv til gode. Omkring 20 procent af det samlede udførelsesteam på projektet er hentet ind fra lokalområdet, skriver Hansson & Knudsen i en pressemeddelelse.

Derudover beskæftiger virksomheden et stort antal lærlinge og praktikanter i forbindelse med udførelsen, hvoraf flere allerede har opnået fastansættelse.

Det forventes, at der i alt vil blive brug for omkring 80 mand til projektet, som efter planen står helt færdig i foråret 2017.

I øjeblikket har Hansson & Knudsen taget 13 medarbejdere ind, der fordeler sig således :

Maler: en praktikant
Nedbrydning: tre praktikanter
Jord: en praktikant, som nu er fastansat
Murer: en læring i praktik
Johan C. Nielsen: fem i praktik, hvoraf to nu er fastansat samt indgået aftale med to lærlinge

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094