23948sdkhjf

Lund & Staun vinder nordjysk renovering

Region Nordjyllands botilbud i Mariager, Sødisbakke, skal renoveres og DGNB-bronze-certificeres.
Lund & Staun er i fuld gang med forberedelserne, inden byggearbejdet starter efter sommerferien. I øjeblikket handler det om at få overblik over dokumentationen til DGNB-certificeringen, ligesom projektet skydes i gang med en serie af workshops.

Renoveringen strækker sig over 1600 kvadratmeter, og derudover omfatter opgaven også to tilbygninger, som vil udvide bygning C med 400 kvadratmeter.

- Sødisbakke bliver på én gang mere af det, vi kender fra tidligere, og noget helt nyt. Vores første bæredygtige projekter var nybyggerier med bredere rammer for arbejdet med bæredygtigheden. Denne gang gælder det en renovering, så selvom det er DGNB-systemet, som vi kender det, vil der være forhold, vi ikke kan skrue på. På den måde forventer vi et byggeforløb, der både er udfordrende og meget lærerigt, siger salgsdirektør Henrik Staun.

Lund & Staun udfører renoveringen i totalentreprise med et rådgiverteam bestående af Arkinord A/S og Rambøll A/S, og arbejdet forventes afsluttet til juni 2016. Det færdige resultat vil forbedre boligerne, fællesområderne og personalefaciliteterne.

Flere bæredygtige projekter undervejs
Sideløbende med forberedelserne er Lund & Staun ved at lægge sidste hånd på et andet bæredygtigt projekt. Her er der tale om Femhøje Stadion i Hjørring, som opføres efter passivhus-standarden med elementer fra DGNB-systemet. For to år siden afleverede virksomheden desuden det DGNB-sølv-certificerede Sundhedshus Pandrup.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11