23948sdkhjf

Brødre og far i fælles isoleringsfirma

Isolering Nord har base i Nørhalne og Harken
Det startede med, at Ole Madsen, der bor i Nørhalne, skulle have nogle priser på isolering. Da han fik dem, gik han til sin bror og sin far og konstaterede.

- Det må vi altså kunne gøre bedre.

Herefter var der ikke langt fra tanke til handling for 33-årige Ole Madsen og broren, 30-årige Jakob Madsen og deres far, 57-årige Hans Peter Madsen. I første omgang dannede de et interessentselskab, men siden januar har deres fælles firma været et ApS.

Under navnet ”Isolering Nord ApS” kører de ud fra Nørhalne og Harken ved Hjørring og isolerer skunke, etageadskillelser, lofter og hulmure med forskellige typer isolering, ligesom de også fjerner alger hos både private, men også i samarbejde med andre firmaer, fortæller de. De startede lidt forsigtigt ud.

- Vi startede med brugte maskiner, men nu har vi investeret i nyt udstyr, vi har købt en ny trailer og er blevet CBI Danmark certificerede, så papirerne er også i orden, fortæller Ole Madsen, der arbejder fuld tid i firmaet.

Broren og faderen arbejder med, når der er brug for det, og det administrative tager Ole Madsens kone, Dorte Rydder Madsen sig af. Tilbudsgivning ordner de på skift.

Og det skulle vise sig, at der var masser af tage fat på. Interessen for at få isoleret er nemlig stor. Dels er der et stort marked i huse, der er bygget i 70´erne og 80´erne, hvor der ingen isolering var i hulmurene og på lofterne, men mange udlejningsejendomme er også dårligt isoleret, fortæller Hans Peter Madsen.

- Og siden 1. januar har alle udlejere haft pligt til at offentliggøre energimærkningen på ejendommen. Det betyder, at rigtigt mange udlejningsejendomme nu vil blive isoleret, og her håber vi selvfølgelig, at der også er et marked for os, siger han.

- I øvrigt er det jo vigtigt, at huske, at der er mange grunde til at isolere. Det afhjælper støjgener, men det er også med til at øge husets salgsværdi, supplerer Jakob Madsen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094