23948sdkhjf

Ulovlig brug af Maskinkontrols logo udløser stor bøde

Maskinkontrolordningen og Dansk Byggeri passer godt på sine logoer - det har ført til en bøde på 20.000 kr. til en virksomhed.
Det er ulovligt at reklamere med, at man er med i ordninger, som man rent faktisk ikke er medlem af, og det kan give bøder. Dansk Byggeri er meget opmærksom på, at organisationens og dens sektioners logoer og mærkninger bliver brugt rigtigt. Det har en servicevirksomhed fået at mærke med politianmeldelse og bøde, skriver organisationen i en pressemeddelelse.

Virksomheden, der tilbyder service af entreprenørmaskiner, har fået en bøde på 20.000 kr. for at reklamere med at være medlem af Maskinkontrol-ordningen. Ordningen kvalitetssikrer de årseftersyn, som de deltagende værksteder udfører på entreprenørmaskiner.

- Det er vigtigt, at vi værner om vores mærker og logoer. Hvis man prøver at snyde sig til flere kunder ved at bruge vores mærker uden retten til det, så bliver man politianmeldt, siger Robert Pajor, konsulent for Materielsektionen under Dansk Byggeri, og fortsætter:

- Maskinkontrol har et uafhængigt kontrolorgan, Force Technology, som løbende foretager stikprøver og er i tæt dialog med de godkendte værksteder for at sikre kvaliteten at de udførte årseftersyn. Derfor kan vi ikke have virksomheder, der udvander ordningen ved måske at levere en service, der ikke lever op til standarden, fordi de ikke bliver kontrolleret.

Det var Dansk Byggeri, der anmeldte sagen til politiet, der altså endte med en bøde på 20.000 kr. for at vildlede kunderne.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141