23948sdkhjf

Drymix i Galten er blevet købt

Den svenske tørmørtelproducent, Combimix, udvider med endnu en dansk fabrik.
Den svenske producent Combimix, der laver produkter til byggebranchen, vil nu producere endnu mere i Danmark og har opkøbt en dansk konkurrent..

1. august overtager Combimix den østjyske virksomhed Drymix i Galten. Dermed får Combimix en ny dansk fabrik sammen med den nuværende i Gadstrup på Sjælland.

Og som noget nyt får Combimix nu et dansk datterselskab med den hidtidige danske salgschef Steen Anderson som direktør.

Ifølge Steen Andersen giver den nyopkøbte Galten-fabrik nogle optimale rammer for produktion af tørmørtelprodukter, anhydrit og gulvspartel, og Combimix udvider paletten med Drymix’ produkter.

- Foreløbig har vi rigeligt at lave i Københavns-området, og vi har haft brug for den ekstra produktionskapacitet, siger han og nævner, at opkøbet kan styrke Combimix i Vestdanmark.

Det er en moderne fabrik fra 2009, som Combimix overtager fra Drymix. Den har store silosystemer til både råvarer og færdigvarer, automatisk pakkeanlæg, laboratorium og administration. Den ligger tæt på Aarhus og motorvejen E45.

Combimix, som er ejet af danske Fenrisulven Holding, har også en fabrik i Bålsta nær Stockholm og endnu en fabrik i oplandet til Göteborg.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078