23948sdkhjf

Medicinalfirma bygger kæmpe lager

Nomeco nye lager syd for København kommer til at skyde mere end 30 meter i vejret
Nomeco, der opbevarer lægemidler for blandt andre apoteker og hospitaler, bygger nyt kæmpelager syd for København. Det skriver Licitationen - Byggeriets Dagblad.

Lageret, der bliver over 30 meter i højden, fylder et areal på størrelse med tre fodboldbaner og får plads til mere end 50.000 paller. Det kommer til at koste over en halv milliard kroner at opføre og bliver Nordeuropas største lager for lægemidler.

- Vi er stolte af at blive udpeget som logistik-kompetencecenter for medicinalindustrien i Norden. Placeringen syd for København er ideel rent geografisk og med hensyn til infrastruktur, som snart bliver endnu mere attraktiv med den nye Femernforbindelse, siger adm. direktør i Nomeco, Henrik Kaastrup.

Lageret bliver højteknologisk og skal erstatte tre lagre, som Nomeco i forvejen har placeret rundt omkring i Københavnsområdet.

Den endelige placering er endnu ikke fastlagt. Byggeriet ventes at stå færdigt i løbet af 2017, og selve projekteringen af projektet går allerede i gang senere på året, når alle aftaler er på plads og jordbundsprøverne på grunden er taget.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093