23948sdkhjf

Uggerly har ansættelsesboom

Ingen ferie til headhunterne i den nordjyske installationsvirksomhed, som alene i juli voksede med ti procent til godt 200 ansatte.
17 nye medarbejdere alene i juli måned. En stigning på godt 10 procent. Så meget er installationsvirksomheden Uggerly vokset, og det fortsætter med at vokse i august, fortæller direktør Henrik Uggerly.

- Det er ret usædvanligt at få brug for så mange i en ferieperiode, men vi var nødt til at ansætte dem for at følge med i august, siger han.

Dermed har Uggerly, som har hovedsæde i Aalborg og med afdelinger i Birkerød og Ringsted, godt 200 medarbejdere.

Uggerly har særligt i andet kvartal af 2015 oplevet en stærkt stigende ordreindgang, og det er alle typer af byggerier, som efterspørger Uggerlys tekniske installationer af el, ventilation og vvs.

- Det er en blandet landhandel. Boliger er i vækst både i København og i Aalborg, men det er også supersygehusbyggeri og det er erhverv. Det er en vækst, som går på alle tre ben. Vi kan mærke, at der er flere penge mellem hænderne.

Og fortsætter det, kan det ligefrem skabe udfordringer. Henrik Uggerly noterer sig, at ledigheden blandt elektrikere bliver stadig lavere. Det er endnu ikke blevet svært at finde dygtige medarbejdere.

- Men det tror jeg, at det bliver, og vi risikerer en flaskehals, hvor det bliver sværere og sværere, siger han.

Uggerly bidrager selv til fødekæden ved at øge antallet af lærlinge fra fem til syv i år.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093