23948sdkhjf

Fastbrændning af tagpap satte ild til sportshal

Tagbrand i sporthal i Skovsgaard ved Brovst kan få omfattende konsekvenser.
Der var under pålægning af tagpap at taget på en idrætshal i Skovsgaard ved Brovst brød ud i flammer tirsdag eftermiddag.

Det oplyser tømrermester Thorkild Jespersen, som på vegne af Jammerbugt Kommune er projektleder for den omfattende halrenovering i Skovsgaard, der skulle have energioptimeret byens idrætshal og multihus for godt 2 mio. kroner. Thorkild Jespersen er også næstformand for multihusets bestyrelse.

Han kalder branden for yderst uheldig. Den opstod, mens underentreprenøren Icopal var i færd med fastbrænde et stykke omkring et brandvindue i taget.

- Vi har arbejdet med tagpap i årtier, og der er næsten aldrig gået ild i noget som helst. Det er nogle ganske uheldige omstændigheder og virkelig træls, siger Thorkild Jespersen til Building Supply.

Måske helt fra bunden
Tre fjerdedele af taget blev berørt af branden, men hele taget skal udskiftes. Det samme skal halgulvet formentlig også på grund af vandskader, vurderer Niels Nygaard, vagthavende indsatsleder ved beredskabet i Jammerbugt Kommune over for regionalavisen Nordjyske Stiftstidende.

- Det er svært at sige noget om omfanget, men hele tagkonstruktionen skal formentlig genopbygges, siger han til Nordjyske Stiftstidende.

Et tagarbejde havde ellers været i gang i halvanden måned og skulle have været afsluttet i midten af august.

- Det var under det afsluttende arbejde. Alt var næsten klar til rengøring og til lakering af gulv, og så sker det her, siger Thorkild Jespersen.

Ingen personer kom til skade under branden.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095