23948sdkhjf

Hansson & Knudsen vinder stort renoveringsprojekt

Hovedentreprisen med renovering og ombygning af Munkebjergparken i Odense lægges i hænderne på Hansson & Knudsen.
Boligorganisationen Civica skal have renoveret og ombygget Munkebjergparken afd. 9 i Odense - og det bliver Hansson & Knudsen, der skal stå for arbejdet i en hovedentreprise.

- Vi er indstillet til kontrakten på hovedentreprisen, men det betyder sådan set, at vi har fået den. Efter vi er blevet valgt, er der en standstill-periode på 10 dage, hvor folk kan komme med indsigelser, og det er ikke sket endnu. Så vi regner med at skrive under snart, fortæller adm. direktør Povl Christensen hos Hansson & Knudsen til Building Supply.

Projektet omfatter ombygning af 52 lejligheder på Bramstrupvej til 33 lejligheder, hvoraf der skal skabes tilgængelighed i alle stuelejligheder; renovering af 61 lejligheder på Munkebjergvej, hvoraf der skal skabes tilgængelighed i alle stuelejligheder; let renovering af 18 lejligheder på Munkebjergvej og nedlæggelse af en lejlighed på Munkebjergvej for at skabe en portgennemgang.

- Vi regner med at gå i gang med arbejdet om fjorten dage. Lige nu arbejder vi på at lave kontrakter med underentreprenører og indkøbe materialer, fortæller Povl Christensen, der endnu ikke ved hvilken del af det samlede projekt, der udføres først.

Projektet til 60 mio. kr. ventes at være afsluttet i sidste halvår af 2016.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125