23948sdkhjf

Hoffmanns unge talenter lander ordrer for 150 millioner

Til gengæld går entreprenørvirksomheden en smule tilbage på omsætningen, viser tal fra halvårsregnskabet.
Med en omsætning på 718 mio. kr. og et overskud på 33,5 mio. kr. er 1. halvår af 2015 ikke mange procenter fra at klare sig lige så godt, som det var tilfældet i den tilsvarende periode af 2014 hos Hoffmann.

Det viser de nye regnskabstal fra entreprenørvirksomheden, som selv fremhæver en række store projekter som Frederiksberg Centret, Copenhagen Designer Outlet,Bankernes KontantService og SEAS-NVE, der alle er blevet afsluttet i foråret.

Hovedfokus for projekterne er, at Hoffmann kan involvere sig fra starten i samarbejde med kunder og rådgivere. Det giver en mere volatil ordrebeholdning, erkender Hoffmann-ledelsen, som dog kan glæde sig over, at ordrebeholdningen er på samme niveau som sidste år.

Talentsatsning bærer frugt
Det fremhæves også som noget positivt, at Hoffmanns sjette forretningsområde – satsningen ”Next Generation Hoffmann” – er kommet godt fra land siden søsættelsen i starten af året.

- Det er en flot opstart ”Next Generation Hoffmann” har fået, alle i Hoffmann bakker op omkring disse projekter, og de unge projektledere stråler af virkelyst. Udviklingsinitiativet er først og fremmest for at holde fast i vores slogan 'Den Løsningsorienterede Partner', hvor vi hele tiden videreudvikler vores kompetencer og processer, siger administrerende direktør Torben Bjørk Nielsen.

Han henviser til, at ”Next Generation Hoffmann” nu har en ordrebeholdning på 149 mio. kr. bestående af følgende projekter:

• 3.140 m2 udvidelse af Energinet i Fredericia
• 2.800 m2 kontorbyggeri for Danmarks Idrætsforbund
• El-entreprise på Arena CPHX i Ørestad
• Nyt forbrændingsanlæg i Hørsholm (Norfors - tidligere Nordforbrændingen)

Et sidste fokuspunkt hos Hoffmann er arbejdsmiljøet. Virksomheden indførte tidligere et brille- og handskepåbud, som tilsyneladende har virket. I hvert fald har Hoffmann kun haft én skade med fravær blandt virksomhedens håndværkere.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094