23948sdkhjf

Miko Gulve tredobler ordrebeholdningen i år

De offentlige projekter er motoren i en udvikling, som tager fart her og nu for det østjyske-sjællandske gulvfirma.
De offentlige bygningsinvesteringer varmer nu komfortabelt hos en aktør som Miko Gulve, der har afdelinger i Randers, Hammel og Ishøj.

På nuværende tidspunkt har gulventreprenøren en ordrebeholdning på 90 mio. kroner. Det er cirka en tredobling af størrelsen i forhold til samme tidspunkt sidste år, og det er omtrent på niveau med de sidste fede år, før finanskrisen brød ud.

- Dem, der kalkulerer vores tilbud har simpelthen mere regne at på, og det er helt klart det offentlige, der trækker, siger direktør Christian Christensen til Building Supply

Det største igangværende projekt er 150.000 m² gulve på flere afdelinger af supersygehuset i Skejby ved Aarhus. Derudover skal virksomheden lave gulve på Retsbygningen i Aarhus, Niels Bohr Instituttet ved Københavns Universitet, Jyske Banks nye datacentral på ca. 4.000 m² i Silkeborg og blandt andet forskellige kontorprojekter og skoleprojekter.

Han spørger ud i luften, hvad man så skal lave, når de offentlige projekter klinger af.

- Så må man håbe, at opsvinget er slået så meget igennem, at det også giver aftryk på det private.

Og skulle det glippe, så er Christian Christensen fortrøstningsfuld.

- Vi kom igennem krisen uden de store koncerntab. Lægger man plus og minus sammen, holdt egenkapitalen status quo. Vi var forudsigende, fordi vi er en gammel virksomhed i det her game .

Opsvinget fører i disse tider til flere nye ansættelser i virksomheden, som nærmer sig 100 medarbejdere. Aktuelt søger man nye tømrere og gulvlæggere. Miko Gulve har også investeret i en udvidelse af tømmerafdelingen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095